Om oss

Carolines Bi & Skafferi är ett litet företag som erbjuder förädlade produkter av närodlade bär, frukter och grönsaker samt honung och bivaxprodukter. De flesta råvarorna kommer från egna odlingar, trädgårdar i närheten och skogarna runt Mölltorp. Genom att ta till vara på överskott från grannar, vänner och andra i närområdet, bidrar Carolines Bi & Skafferi till minskat matsvinn och mer närodlad mat!

All förädling sker i små volymer där hantverk och kvalité alltid är i fokus. Eftersom jag tar hand om överskott av frukt och bär blir det ofta en mix av olika sorter av tillexempel äpplen, päron, plommon och rabarber. Detta kan göra att till exempel marmeladen av rabarber smakar lite olika från gång till gång, beroende av vilka rabarberstjälkar som finns i just den satsen.

Honungen kommer från mina egna bigårdar i och runt Mölltorp. Honungen erbjuds i säsong som nyslungad/flytande och övriga året, så långt lagret räcker, i fast form.

Min drivkraft

Det är jag som är Caroline och jag har alltid älskat bär och frukt. Jag har alltid tyckt om att odla, att plocka, att äta och att förädla. Min passion för bär och frukt, och en önskan om att ta hand om den mat som naturen ger oss, är min drivkraft i Carolines Bi & Skafferi.